Lidt om Simpelenkelt

Simpelenkelt er en enkeltmandsvirksomhed, som bredt tilbyder løsninger indenfor multimedie, fotografering og grafisk design.

Indtil videre er Simpelenkelt noget jeg driver som freelance, som betyder at jeg har et fuldtids arbejde ved siden af, hvor jeg arbejder som grafiker/fotograf hos virksomheden BILA A/S.

Så hvis man som virksomhed har nogle opgaver, hvor man i ny og næ har brug for hjælp udefra, så byder jeg gerne ind med min ekspertise.

Foto og videoproduktion0

Hjemmesidedesign0

Grafisk Design0

Webshop0

Simpelenkelt tilbyder

Hjemmeside

Nutildags er det ikke nødvendigvis så dyrt og beværligt at få oprettet en hjemmeside, som ser proffesionel og moderne ud. Så det handler om at få skabt en hjemmeside, som på den ene side performer ift. at blive fundet på Google og hvilken indsats der skal ligges for dagen, for at man overhovedet har jordens chance her? På den anden side skal der skabes noget grafik, billeder, video og tekst, som hænger sammen med ens brand og produkt og som fanger ens ønskede målgruppe. Og det er her jeg kan hjælpe jer med at skabe en platform for en velfungerende hjemmeside, både med øje for det tekniske/performance  og hvordan det hænger sammen rent visuelt, to ting som går hånd i hånd hvad angår hjemmeside opsætning.

Derudover er det vigtigt for mig at jeg få lavet en hjemmeside, som du som kunde selv vil kunne drive efterfølgende og vedligeholde. Det er for mig en af grundstenene bag en god hjemmeside!

Jeg benytter WordPress som hjemmeside platform og har også erfaring med opsætning af webshop, hvis dette er et ønske

Grafisk Design

Indenfor grafisk design tilbyder jeg:

  • Grafisk opsætning af brochurer, magasiner, flyers eller sågar nyhedsbreve
  • Hjælp til design af nyt logo eller fornyelse af eksisterende
  • Grafisk rentegning
  • Photoshop arbejde: Fritlægning af billeder, retouchering, billedredigering, etc.

Fotografering

Har arbejdet som fotograf i nu mere end 10 år og udført opgaver indenfor et bredt spekrum. Uanset om din opgave er stor eller lille, så byder jeg gerne ind med min ekspertise og syn på mulighederne? Jeg tilbyder fotografering indenfor følgende områder:

  • Produkt
  • Portræt
  • Bryllup
  • Event
  • Landskab
  • Virksomhed / stemningsbilleder

Hvis du står i den situation at du mangler en fotograf, så tag endelig fat i mig og lad os få en snak om dine ønsker. Der er stor forskel på stil og smag når det kommer til fotografering, men jeg kan helt sikkert løfte niveauet for dig eller din virksomhed.

Video

Indenfor video tilbyder jeg både produktion af video, hvor jeg står for optagelsen af f.eks. en case- eller produktvideo eller blot redigering/sammensætning af eksisterende video i selv har optaget. Det kunne også være i havde et ønske om produktion af video til brug på hhv. hjemmeside og SoMe platforme som Facebook, Instagram eller youtube. Eller i gerne vil have optaget video i forbindelse med en event/arrangement.

Mere henvendt mod private, tilbyder jeg også video optagelse til fester f.eks. bryllupper eller lignende

team_image

Brian Mikkelsen

- Uddannet Grafisk Designteknolog i Aalborg

- Bachelor i Digital Animation og Fotografering i London

- Grafisk designer og fotograf pt. på BILA.

Biografi

Mit navn er Brian Mikkelsen, og jeg er opvokset lige midt i, hvad man i dag kalder for, Nationalpark Thy. Først tog jeg en uddannelse som grafisk designteknolog og derefter en uddannelse som fotograf i London fra 2005 – 2008, så flyttede jeg derefter tilbage til Thy- og Mors-området, nærmere bestemt i Bjergby ikke langt fra Hanklit. Med en kærlighed for naturen og området drager jeg ofte ud i og tager naturbilleder og nyder den ro og stilhed som naturen giver mig i kontrast til en støjfuld hverdag med run på.

Undervejs i mit liv har jeg boet i Thisted, Aalborg, London, Sundby Mors og nu i Bjergby, hvor jeg har boet i mere end 5 år.

Når jeg ikke arbejder eller vandrer rundt med mit kamera, så fordriver jeg tiden med bl.a. at løbe(har løbet 4 maraton) og laver desuden en del frivillig arbejde(Bjergby Idrætsforening og Stafet For Livet Mors). Og som noget nyt er jeg begyndt at vandre også og har senest vandret tværs over Norge(Oslo – Trondhjem), hvilket jeg fik mod på, efter at jeg startede ud med Caminoen nede i Spanien.

2

År eksisteret

253

Kopper kaffe

10000

Billeder taget

5634

Et eller andet